Inga mer kastanjer ...

Ok... Läste någonstans att kastanjer innehåller 84 % kolhydrater ....
Det blir inte kastanjernågon mer gång då... Noooooo det som är så gott!!


Kommentarer
Karin klasskompis :)

Nathalie, jag blir berörd av att läsa det du skriver. Och jag tror till 100% att du alltid vinner på att vara öppen med svårigheter hur mycket skam och sorg det än ligger bakom. Att prata om det och dela med sig av det är ett sätt att undvika förnekelse och istället stå för vem man är och vara ärlig mot sig själv och andra med att livet även består av motgångar. Ta dig själv på allvar, du ska verken behöva ta att andra eller du själv skämtar om din vikt. Det är inte okej. Du är sårbar precis som vem som helst och det är en styrka att våga visa det, vilket du gjort i din blogg.

Så fortsätt skriv, fortsätt kämpa. Jag är ingen som förespråkar dieter, då jag är tallriksmodellen väldigt trogen, men känner du att det är rätt väg att gå så lita på din själv och lita på att du klarar det. Och kom i håg att sträva mot den människa du vill leva som, inte vad andra säger åt dig att vara!

//Karin

Svar: Tack dessa fina ord Karin!
None None

2013-01-04 @ 21:13:50
URL: http://tjebbs.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

funlight.blogg.se

Detta är en blogg som började med att handla om ett nytt liv utan kolhydrater. Tanken var att jag skulle köra stenhårt på LCHF-metoden ett bra tag och sedan se vart detta leder mig. Jag har gjort andra dieter på vägen också .... men nu är jag tillbaka till lchf ! ;)

RSS 2.0