Kvälls mat !

En härlig kvällsmåltid som kan rekommenderas ;)
Rökt peppar makrill , en morot , Skagen och rökta räkor !
Mumma!!

Pizza

Jag gjorde pizza av tortilla/ pizzabotten brödet jag bakade för några dagar sedan. En utmärkt ersättning !!

Middag

Åt precis Low carb makaronerna med en champinjon och  lök sås, och kycklingköttbullar som jag egentligen itne tycker om. Jag älskar allt med kyckling ... Men inte i köttbullsform... 
 

Nya köp av produkter !

Jag har tyckt alla Low carb mixar inte fallit i min smak förutom en speciell spagetti ( dreamfields) som smakar som vanlig pasta. Jag köpte mer av den spagettin, makaroner och sedan lasagneplattor!!!!!!
Asså lasagne är min absoluta favorit rätt!

Jag köpte också proteinfrallor som var färdigbakade.. Gryyyymt!
En blåbärsbar också bars för att den var nedsatt i priset.

Samt har jag köpt tortilla/pizzabotten mix som blev väldigt bra ändå tycker jag. Den hittade jag på Ica inne på NK. Märket heter blendig bliss och jag kommer absolut prova fler produkter från dem.

Long time no see...

Nu har jag gott ner 10 kg .. Snart 11!
Jag är så stolt över mig själv att jag har lyckats hålla ut så länge som jag gjort .
Mm jag känner verkligen att detta är en livsstil nu och inte en diet!

Jag har inte uteslutit alla kolhydrater , men minskat på det en hel del. Om någon äter en krämig chokladkaka så smakar jag ! Men en bit räcker nu ... Det räcker långt . Jag känner inte att jag behöver trycka i mig bara för att det finns .

Människor omkring mig har märkt att jag har gått ner . Till och med dom som inte visste att jag gjorde nått för att gå ner. Det kändes påriktigt när jag fick höra det . Jag ser tyvärr inte själv att jag minskat ... Jag ser bara siffror på vågen. Men det motiverar mig mer att fortsätta för att tillslut se i spegeln !


funlight.blogg.se

Detta är en blogg som började med att handla om ett nytt liv utan kolhydrater. Tanken var att jag skulle köra stenhårt på LCHF-metoden ett bra tag och sedan se vart detta leder mig. Jag har gjort andra dieter på vägen också .... men nu är jag tillbaka till lchf ! ;)

RSS 2.0